Een stuk gezelliger!
Vandaag :

Welkom!

Zoals iedereen inmiddels begrepen heeft, zijn alle live- evenementen op schaakgebied verboden. Het bestuur beraadt zich op de mogelijkheden om met onze leden in contact te blijven en op de manier, waarop we het lopende clubseizoen kunnen afronden en het nieuwe seizoen kunnen opstarten. Ondertussen zitten we niet stil! De mooiste bijdragen verschijnen hier spontaan op deze site en bovendien ontmoeten we elkaar elke donderdagavond Virtueel via Lichess Zie hieronder. Het bestuur wenst jullie allen een goede gezondheid! Doe voorzichtig en zorg dat je gezond blijft! Hopelijk zien we elkaar binnenkort weer live achter de borden!

Als alternatief houden we iedere donderdagavond v.a. 20:00 uur een virtuele clubavond: Zie de mail en artikel hierover

Hartelijk welkom op de website van Schaakclub Purmerend!

Op deze site vind je alle informatie over onze vereniging.

Onze speelavond is donderdagavond:

-Jeugd: 19.00-20.00 uur

-Volwassenen: 20.00-23.59 uur

Bij de volwassenen tellen de wedstrijden volgens het Keizersysteem (inclusief de Play-offs) mee voor de ELO-rating

Je bent van harte welkom om eens vrijblijvend kennis te maken met onze gezellige vereniging!
Dames zijn (uiteraard!) ook van harte welkom. Op dit moment is er al een aantal dames, dat deelneemt aan de interne- en ook de bondscompetitie). We geven veel trainingen, niet alleen voor de jeugd, maar ook voor volwassen aspirant-leden en gevorderde leden. Kortom, wat let je om eens langs te komen?

Als je lid wilt worden kun je je hier aanmelden.

Tot ziens!

Wil je je schaaktalent ontdekken en tot volle bloei laten komen? Kom dan schaken bij schaakclub Purmerend!