Een stuk gezelliger!
Vandaag :
♔ niets op de agenda

Welkom!

Laatste nieuws: we kunnen weer op locatie spelen. De eerste competitieavond is op:
Donderdag 2 september (a.s.) 2021. Er worden dan 3 ronden Rapid gespeeld.
Vanaf 9 september starten we weer met de Keizercompetitie, waarbij je 1 partij op een avond speelt.

Let op: Aanmelden voortaan alleen nog via aanmeldingsformulier clubavond:

Veel schaakplezier!

Hartelijk welkom op de website van Schaakclub Purmerend!

Op deze site vind je alle informatie over onze vereniging.

Onze speelavond is donderdagavond:

-Jeugd: 19.00-20.00 uur

-Volwassenen: 20.00-23.59 uur

Bij de volwassenen tellen de wedstrijden volgens het Keizersysteem (inclusief de Play-offs) mee voor de ELO-rating

Je bent van harte welkom om eens vrijblijvend kennis te maken met onze gezellige vereniging! (Zodra we weer mogen!)
Dames zijn (uiteraard!) ook van harte welkom. Op dit moment is er al een aantal dames, dat deelneemt aan de interne- en ook de bondscompetitie). We geven veel trainingen, niet alleen voor de jeugd, maar ook voor volwassen aspirant-leden en gevorderde leden. Kortom, wat let je om eens langs te komen?

Als je lid wilt worden kun je je hier aanmelden.

Tot ziens!

Bij schaakclub Purmerend krijg je alle ruimte voor een fijne, veilige avond schaken!