Een stuk gezelliger!

Vandaag :
♔ niets op de agenda

Geslaagde Virtuele Clubavonden

Donderdag 26 maart werd de tweede Virtuele Clubavond gehouden, met maar liefst 24 deelnemers. Twee meer dan vorige week dus!
Volgende week wil ik graag een Vluggeravond (5 min pppp) spelen. Hopelijk is daar ook veel animo voor!
De uitslag van vanavond:

Tot volgende week! Uitnodiging volgt! Blijf gezond!

Op donderdagavond had schaakclub Purmerend een primeur: De eerste virtuele clubavond.

Aan dit Rapid-Toernooitje deden 22 leden van onze vereniging mee. Het mooie van Lichess is, dat het zelf de statistieken bijhoudt:

Lastiger is het om te bepalen, wie het toernooi gewonnen heeft! Stalemat3 had er duidelijk zin in: maar liefst 13 partijen speelde zij/hij en die werden ook nog eens gewonnen! Een sterke speler dus! En van onze vereniging, want je kon alleen deelnemen met een uitnodiging en een wachtwoord. Ook een keurige prestatie van Marloes. Ze gaf al voor het einde van het toernooi aan, dat ze te weinig verschillende tegenstanders kon ontmoeten en steeds tegen de zelfde “moest” spelen. Dat waren wel boeiende partijen. Ook Paul Volkers was op dreef! Je kunt inderdaad ook als toeschouwer genieten van de partijen. Al met al een groot compliment voor de makers en beheerders van Lichess! Helemaal gratis en het werkte echt top!
Ik stel voor, dat we voortaan elke donderdag een online toernooitje houden. (Uitnodiging volgt via mail)(geef ook aan, welk speeltempo je prefereert) En dat we dan van te voren eerst even met zijn allen klappen voor de makers van Lichess! Voor degenen, die het programma nog niet kennen; Lichess

Ik wens iedereen veel online schaakplezier en vooral een goede gezondheid!
Kees