Categorieën
Vandaag :
♔ niets op de agenda
Vandaag jeugd:
Vandaag niets op de jeugdagenda

Purmerend 7J verliest weer nipt

Donderdag 12 januari speelde ons jeugdteam de 4e competitie wedstrijd tegen Degoschalm. Ons jeugdteam werd dit keer aangevuld met een nog kwieke senior, de 75 jarige Gerard Lonnee. Dat het geen makkelijk avondje zou worden bleek al snel aan het grote rating verschil bijna 300 punten.

Romayn speelde lekker agressief waardoor zijn tegenstander al snel een stuk achter stond. Hierna gooide deze al snel handdoek in de ring terwijl dit niet nog niet echt nodig was.
1-0

Thomas en zijn tegenstander maakte er een rapid van en belandde al snel in het eindspel. De tegenstander speelde dit goed uit door een torenruil terwijl er ook kansen voor Thomas waren.
1-1

Sandro kwam moeilijk uit de opening waardoor hij onder zware druk kwam. Hij kon dit niet meer rechtzetten en gaf, na nog enig verweer, op.
1-2

Lasse belandde in een gelijkwaardig eindspel. Door een klein foutje kwam de open lijn vrij waar zijn tegenstander optimaal van profiteerde. Mat was niet meer te voorkomen.
1-3

Vladimir kreeg een, soort van, koningsaanval om zijn oren. Hij wist deze te pareren maar vond zijn stelling te zwak om verder te spelen. Zijn tegenstander nam het remiseaanbod aan.
1,5-2,5

Gerard maakte er een lange avond van en ook nog een spannende. Hij stond 2 stukken voor maar zijn tegenstander spartelde nog even tegen, toen was het afgelopen.
2,5-3,5

Helaas weer nipt verloren (vorige keer ook al 2,5-3,5) maar wederom complimenten van onze tegenstander. Ze vonden het allemaal zwaar en waren blij dat er af en toe nog kleine foutjes gemaakt werden. Dat neemt niet weg dat het jeugdteam blijft groeien en dat we volgend seizoen de vruchten gaan plukken. Dit jaar weer veel leren en dan volgend jaar knallen.

Speciale dank voor Gerard die de gemiddelde leeftijd aardig om hoog haalde 😉

16 februari de topper tegen Purmerend 4. Deze gaan we winnen!!!

Delen