Categorieën
Vandaag :
♔ niets op de agenda
Vandaag jeugd:
Vandaag niets op de jeugdagenda

Purmerend 5 wint in Limmen

 

Purmerend 5 had op donderdag 12 februari j.l. geen enkele moeite met het tweede team van Vredenburg uit Limmen.Dankzij o.a. twee overwinningen van invalllers Serkan Milli en Michael Yu werd met 1½- 4½ gewonnen, waardoor Purmerend 5 even aan kop staat:
alt
Nadat ik (Kees) al vrij snel had gewonnen van Gert Jan Hafkamp won ook Serkan met een prachtige koningsaanval, waar Hidde Ebels geen verweer tegen had. Ton Huisman overspeelde zijn tegenstander Barry Blekemolen, die nog doorspeelde, totdat hij mat stond. Ondertussen liet Michael Yu de dame van zijn tegenstander alle hoeken van het veld zien, waardoor Dirk Aafjes wel aan het kortste eind moest trekken. Paul Meijer liet zich wel verslaan door Jaap Limmen. In een stelling, waar wij nog even zouden doorspelen gaf hij op. Maar de winst was al binnen en toen ook Ton van Diepen nog remise scoorde tegen de sterk spelende Ronald v.d.Storm, was de winst binnen.
alt
Het wordt spannend of we de koppositie zullen kunnen handhaven. We hebben dat zelf in de hand. Als we winnen van Bakkum en Castricum….alt
Kees Pruis (teamleider)
Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.