Schaaktafels in de openbare ruimte (3)

Beste leden,

Niets zo veranderlijk als de politiek. Recentelijk werd ik namelijk gebeld door de beleidsmedewerker sport van de Gemeente dat toch de levering van de schaaktafels mogelijk is en dat ze graag de feestelijke opening zouden houden op zaterdag 28 oktober a.s.

Bij deze vast het voorbericht zodat u een plekje in uw agenda kunt vrijhouden. Definitieve doorgang en  tijdstip laat ik zo snel mogelijk weten.

Uiteraard geven wij als schaakclub  graag onze medewerking dus roep ik u op bij de opening aanwezig te zijn. Pieter Hopman heeft aangegeven ook graag aanwezig te zijn en er zullen dus ongetwijfeld een aantal schaakactiviteiten zijn. Denk dan aan bv. snelschaakdemonstraties of een kleine simultaan.

Zodra meer bekend is meld ik mij weer bij u.

Leave a Comment